nieuws en projecten

Projectinfo

project: particulier
locatie: nes
type: woonhuis
omvang: 400 m²
opgave:
oplevering: 2013
opdrachtgever:
ontwerper: Saskia Konst

Toelichting project

Deze totaalverbouw van de woning heeft geresulteerd in een woonverblijf met sterk doorgevoerde detaillering en daarnaast een totaal eenheid in kleur, materiaal en vormgeving. Meubels zijn zoveel mogelijk geïntegreerd om losstaande of hangende objecten te voorkomen. Less is hier zeker more omdat alles wat aanwezig is goed tot zijn recht komt en er uitspringt, hoe eenvoudig aanwezig dan ook.
De centrale ontsluiting is getransformeerd in een lichte en ruime hal door deze te openen tot en met de verdieping. De pui welke vanaf de straat de aandacht trekt naar de woning en de bollampen weergeven, is het sierstuk aan en in de woning. De vide zorgt voor lichttoevoer in alle omliggende gebruikersruimten. Eenvoud en terugkomende vormgeving in detaillering vormen naast de centrale ontsluiting, voor een doordacht, functionerend en prettig verblijf. Passend bij de wens en het functioneren van de gebruiker.