nieuws & projecten

Bestel de publicatie gebaseerd op SISU Symposium Naked Space

13-06-2018

SISU-LINE #4 is uit. Deze uitgave is gebaseerd op het SISU Symposium Naked Space, dat in 2017 is gehouden op 7 en 8 juni 2017 in Luzern en Tallinn. Dit Symposium of Interior Architecture and Spatial Use had als thema herbestemming, de mogelijkheden ruimtes te veranderen en de specifieke rol van de interieurarchitectuur hierin. Dus had je er graag naar toe gewild, dan is er nu de kans om je via deze publicatie toch op de hoogte te stellen.

... lees verder

12 juli ALV in culturele hoofdstad 2018 Leeuwarden

14-06-2018

Op donderdag 12 juli a.s. vindt de algemene ledenvergadering plaats in Leeuwarden. De vergadering wordt omlijst door culturele activiteiten speciaal georganiseerd voor bni-leden. Een leuke manier om je vakgenoten te ontmoeten!

... lees verder

Call for papers: The Irritant Principle of Renewal

11-06-2018

28 tot 30 november vindt de conferentie van het Jaap Bakema Study Centre, deze keer gewijd aan Aldo en Hannie van Eyck. Als eerbetoon aan hun verdiensten en als viering van hun werk, brengt de conferentie academici en professionals uit het architectuurveld samen om de rijke nalatenschap van hun ideeën en aspiraties voor een humanistische architectuur te verkennen.

... lees verder