nieuws & projecten

Save the date: 13 april bni kennismiddag #1 2017

28-02-2017

Om alvast in je agenda te zetten: donderdagmiddag 13 april organiseert bni weer een kennismiddag. We zijn die dag te gast bij Intersteel in Rhenen. In ieder geval staat er een rondleiding op het programma door het Slotenmuseum.
De collectie van het museum is door de familie van Leeuwen (voorheen heette Intersteel Van Leeuwen Agenturen)  jarenlang verzameld met pronkstukken van de 15de eeuw tot in de 20ste eeuw.

... lees verder

Prijsvraag herbestemming silo's Zeeburgereiland

23-03-2017

Er is een prijsvraag uitgeschreven voor een nieuwe invulling van de silo's op het Zeeburgereiland, Amsterdam. De drie karakteristieke vergistingssilo’s van de voormalige rioolwaterzuivering moeten met hun vorm en functie een prominente rol gaan spelen in de woonbuurt die er momenteel omheen verrijst. Dat heeft de gemeente Amsterdam bekendgemaakt.

... lees verder

Ontwerpprogramma Erfgoed en Ruimte gelanceerd

23-03-2017

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie heeft een ontwerpprogramma op het gebied van erfgoed en ruimte gelanceerd. Met het programma wil het Stimuleringsfonds een extra impuls geven aan de samenwerking tussen de ontwerp- en erfgoedsectoren. In het kader van dit programma worden het komend jaar onder meer vier Open Oproepen uitgeschreven.

... lees verder