Saskia Konst Interieurarchitect BNI

Saskia Tuinstra- Konst
Jan schotanuswei 25
8567 lb
oudemirdum
Friesland
Nederland
t. 0612976609
e. saskia_konst@hotmail.com
www.saskiakonst.nl

visie

Een pand (bijvoorbeeld woonhuis, werkomgeving, vrijetijdsverblijf) moet passen als een kledingstuk en is dus per gebruiker uniek en eigen. Het moet aansluiten bij de doelgroep en die moet zich daar lekker in bevinden. Daarom vind ik het samenwerken met de opdrachtgever een belangrijk item voor een doeltreffend eindresultaat!

Een sterke balans tussen ruimte, materiaal, vorm, licht en detaillering volstaat voor een uniek en perfect ontwerp.

Een ontwerp is geslaagd als de opdrachtgever uitermate tevreden is.

werkwijze

Naast interieurarchitectuur kunt u ook voor meubelontwerp en uitvoering bij mij terecht, advies en styling.Ook unieke (wand)objecten behoren tot het pakket! denk aan wandschilderingen, een 3d wandobject op maat ontworpen en geproduceerd of aan een product die kan dienen als styling, kunstobject of armatuur!

Een kennismakingsgesprek is een belangrijk begin voor een prettige en doeltreffende samenwerking. Een opdracht kan een geheel traject omvatten van eerste schets tot en met de oplevering maar uiteraard ook een deel daarvan.

Per fase offreer ik opnieuw om zo scherp en aansluitend aan de opdracht een prijs te kunnen voorleggen die beide partijen goed past.

Een standaard totaalopdracht omvat:- Voorlopig Ontwerp- Definitief Ontwerp- Bouwvoorbereiding- Uitvoeringsfase- Regievoering

Per opdracht kan bovenstaande worden aangepast. Voorbereiding, uitwerking, bouwfase voorbereiding en oplevering kan allemaal worden uitgevoerd. Omdat ik niet ben gebonden aan derden kan ik altijd een scherpe prijs en passende (onder)aannemer voorleggen voor elk deel van uitvoering. Daarentegen zijn er genoeg goede connecties om aan te trekken voor de voltooiing van een opdracht.

Van begin tot eind sta ik voor elke interieuropdracht voor u klaar!

specialisatie

verbouwingen, stands, bedrijfspanden, kantoren, woningen, winkels, renovaties, tentoonstellingen, scholen

opdrachtgevers

architectenbureau's

particulieren

kantoren

scholen

instellingen

winkels

samenwerkingsverbanden

freelance

architecten

(onder)aannemers

meubelmakers

leveranciers

 

voor bedrijven en particulieren